Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2014 22:25 - Метода бой-лобут-бахтя в Историята. Френския на тракийците.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1460 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТЕ не разбирали! Българския в Историята! От Българи, за Българи, на Български написаното! Те не разбирали как не може да са т нар българи на място последно, без ханове, без велики владетели, без велики царе, защото те не разбирали от Български. Това им бил доказа. Аз не разбирам как българите имали ханове и таркани , ерго аз не съм българин, или българите не са траки!?  Блогов идиот от семейството тръгнал по стъпките на сина и с правилни принцип на психопата боцман доказаха, френския натракийците : бой=лобут=бахтя ! Ебахти! Воала! Защо било така ( ТЕ не разбирали! Българския в Историята! От Българи, за Българи, на Български написаното!  б.а.)  Те говорели френски! При другите с арменския нещата са още по-зле! Българите не познавали металообработването и фургали с костени стрели с/у врага с християнско кръщелно, защотосамо в Армения имало желени рудници, заяви делиормански арманиак аспандиат  и с това науката  "арменистика" излезе с едни гърди пред "Прабългаристиката" в изясняването на българскта история от арменските източници.  Българите, които имали градове  в арменската география в 5 век фургали с костени стрели с/у българите, които живеели на палатки в 9 ти, защото не били арменци и не познавали джелезото  и метаообработването, в добавка не познавали и яйцата,  както се установи немедлено в бгнауката отдавна установила установеното от научените работници и техните учени сътрудници непознаване на паричното обращение и функциите на парите от т.нар. българи.   Въведената мимоходом контра хипотеза, че прабългарите са изпозвали яйца, вместо да менкат добитък за курици, бе разбита съвсем научено на пух и прах, защото при редовни археологически разкопки за периода 1900-1959 г не са намерени от български археолози черупки от яйца на територията на България, съвпадаща с Прабългария, Така предположението, че прабългарите са менкали яйца за брошки, обички, и др под дрънкулки бълвни от наскоро разкритите седем прозводтвени цеха край Преслав, защото там не са намерени оборите за добутук аизползван при размяната н коне за курици,  съотношение на предполагаемо използваната прабългарска валута, т нар и известната в Историята , като "гетска храна"  яйцата, с номинали на "кърансито" от пъдпъдъчи,  курици и гъши, като едно гъше има стойност 24 пъдпъдъчи  е отхвърлена. Така остава в сила тезата на делиорманския арманиак , че прабългарите са менкали добитък за курици, фургали с костни срели и нямали христиански кръщелни.   - Написаното е за зрящи. С едно око, ма да гледат  



Гласувай:
2



1. rizar - Ей, Мишок с име на лъв
12.09.2014 09:21
и пересе пъти да си пъхнеш в ника имена от семейство Котки , си оставаш една тъпа маймунеста мишка от късно създадената порода подобрени маймуни-мишки за доказ.
Българите златари, майстори и особено класове държавни чинове и длъжности си менкали срещу държавното оръжие или оръдия на труда (собственост на държавата) гъши яйца, свинска мас и прочие.
Скрий се мишок.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851175
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031